De beste TV-seriene i 2018

Det er alltid trist når en sesong tar slutt og man må vente i månedsvis på neste sesong. Nå er det endelig et nytt år og de nye sesongene står i kø, til stor glede for oss seere. Det er alltid spennende når det kommer et nytt år, som betyr sjansen til å se igjen gamle kjente, og ikke minst oppdage nye spennende serier. Vi kan finne ut av hva som skjer videre eller oppdage nye mysterier. Noen spesielt gode serier som kommer tilbake på skjermen denne våren er «Presten», «The X-Files», «Homeland», «The Big Bang Theory», «Hawaii Five-O» og «Vikings». Seerne har med andre ord mange TV-godbiter å glede seg til frem mot sommeren.

De beste nye TV-seriene fra ulike strømmetjenester

I år har vi også mange nye internasjonale serier å se frem til. Blant de det er høyest forventninger til er SKY og Amazons nye HBO serie «Britannia». Britannia er en historisk dramaserie som handler om den romerske invasjonen av de britiske øyer i år 43 e.Kr. I første sesong er det ni episoder som alle varer ca. 60 minutter hver. HBO kommer også med krimserien «Mosaic» som er en interaktiv serie hvor seerne delvis kan være med på å bestemme hvordan serien ender. Denne innovative TV-serien har fantastiske Sharon Stone i en av hovedrollene. Netflix sin science fiction-inspirerte serie «Altered Carbon» kan også overraske. Sistnevnte serie foregår nemlig 300 år frem i tid, hvor man kan laste ned menneskers personlighet i nye kropper.

De beste nye nordiske TV-seriene i 2018

Så langt i 2018 har TV-titterne allerede fått servert noen svært gode TV-serier. Blant annet har den danske dramaserien «Herrens veier» – som denne vinteren har blitt vist på NRK – blitt en seersuksess. Blant de norske seriene som kommer denne våren har vi nye serier som NRKs «Heimebane», som vi har store forventninger til, med Ane Dahl Torp i hovedrollen som Norges første kvinnelige fotballtrener for herrer på toppnivå. En annen ny serie som ventes er Viasats islandske krimserie «Stella Blómkvist», hvor vi følger den hensynsløse advokaten Stella Blómkvist. TV3 lanserer også storsatsingen «Rekyl», en krimserie om Oslos undergrunn hvor en kriminell gjeng vil bevise at det er korrupte tjenestemenn i miljøet. I rollene her finner vi blant andre Silje Torp. Mye å glede seg til med andre ord!