Skap et forum for deres kunder

For å ha et godt forhold til kundene er det viktig å ha et forum der de kan kontakte deg. Det er mange forskjellige måter å gjøre det på, og en av dem er Facebook grupper og sider. Ikke alle synes det er lett å vite hvor de skal begynne.

Les mer på nett – det er den enkleste løsningen. Her står det om hva organisk rekkevidde er på Facebook og hvorfor det er viktig. Når du har et forum, som en Facebook-side er for kundene dine, så kan de ta opp sine bekymringer, tanker og tilfredshet til deg der.

God omtale

Om du passer på å svare på de kommentarene og spørsmålene som kommer inn, så føler kundene seg sett og ivaretatt. De kommer til å snakke varmt om bedriften din, og den kommer dermed også til å vokse. Dette gode kundeforholdet kommer til å være mye viktigere i fremtiden enn det man tenkte for bare noen år siden. Still dem også spørsmål, og la dem bli med i prosessen om du skal lage ny produkter. Det er en kjent ting at man liker å se på hva andre gjør, og føle at man har en innvirkning på bedriften man er glad i å handle hos.